Nytt Dagis!!

Jag har bytt dagis i förra veckan. Jag går nu på ett dagis som heter Voksenåsensförskola, avdelning oden. Har nu gått inskolning med mamma och pappa sen onsdagen förra veckan. Vi har bara varit på dagiset några timmar på förmiddagen. Första dagarna var jag väldigt orolig..jagh ropade efter mamma el pappa så fort jag kom en bit ifrån dem. Idag var första dagen jag kände mig trygg. Jag sprang iväg och lekte med de andra barnen och fröknarna utan problem. Mamma satt en bit bort och bara tittade på. Imorgon är första dagen jag blir lämnad, men bara i en halvtimme. Jag har tre fröknar; Anne, Anki och Lena. Min favorti är Lena och det är nog mamma och pappas också. Hon kramar och pussar oss små som vi vore hennes egna barn. Så roligt att se någon som jobbat så länge på dagis som fortfarande blir alldeles tokig i oss små ungar..

Mamma är mammaledig denna vecka för att vara med mig. Pappa han jobbar på..stackarn men nästa vecka så börjar hans skola igen.

Lägger ut några bilder på dagiset så ni vet var jag är någonstans på dagarna!!!

                  


Jo..Grattis världens bästa mamma på födelsedagen...070820.=)

Tjena! Säger leon och vinkar med handen!!=)

Lekt och ätit glass i stora lass!!

Idag har jag varit hemma med mamma hela dagen. Vi har legat skavfötter i soffan och tittat film..Det är min nya sak jag har fått upp intresset för att se på tecknad film...För någon dag sedan såg jag robotar och jag satt ner och tittade hela filmen...Så skrattade jag när det var roligt!! Mamma och pappa stod som två fågelholkar och tittade på mig.

Jag och mamma har varit ute och gungat..eller vi var på väg att hämta mammas kompis Catty`s nyckel. För hon ska flytta hit till Uppsala. Så vi hämtade nyckeln till lägenheten. Då vi var lite för tidigt ute så gungade vi!! så roligt!

Just nu ropar jag på moffa...vilket jag snart har gjort i två dagar...Moffa.....Moffa traktor....Moffa gotland...Ja hallå moffa...säger leon och lyfter telefonen!image30 

Oajajaja buss!!

Nu är vi åter hära. Vi har varit lite lata på att skriva men det har varit så mycket och nu är vi åter inne i våran vardag.
Ja vad har hänt sen sist....Vi har haft besök från Kiruna, Faster Anna, Faster Katti och Kusin Ebbe och Miller.
Vi har haft så roligt...De var barnvakter åt mig i en vecka och vi bara myste hela dagarna..
Jag visade massa leksaker åt Ebbe och var en duktig storkusin. Miller och Jag vi blev bästisar....då vi båda gillade att bli jagade och jaga varandra. =) Så kul vi sprang runt runt. Fast ibland tror jag att Miller var väldigt rädd för mig och jag var det för honom..men men det var sååå skojj!

Mamma och pappa har börjat jobba igen efter semestern och jag måste säga att det är ett himla pusslande. Mamma lämnar pappa hämtar eller tvärtom beroende om mamma jobbar dag eller kväll..men snart börjar mamma på Tunåsen och då blir det mindre kvällspass...så det ska bli så skönt!! Men jag ska inte klaga för idag och imorgon är jag hemma med mamma för att hon har ledigt då hon ska jobba hela helgen.

Jag har börjat pratat riktigt bra svenska=)...Säger flerordsmeningar och förstår det mesta vad man säger åt mig..På dagis frågade fröken om inte mamma och pappa har skavsår i öronen...=) Snart borde vi bli kallade till öronspecialisten som ska kolla efter operationen och om jag behöver göra en ny...

Nä  nu ska jag sova middag och pussas lite med min mamma