Oajajaja buss!!

Nu är vi åter hära. Vi har varit lite lata på att skriva men det har varit så mycket och nu är vi åter inne i våran vardag.
Ja vad har hänt sen sist....Vi har haft besök från Kiruna, Faster Anna, Faster Katti och Kusin Ebbe och Miller.
Vi har haft så roligt...De var barnvakter åt mig i en vecka och vi bara myste hela dagarna..
Jag visade massa leksaker åt Ebbe och var en duktig storkusin. Miller och Jag vi blev bästisar....då vi båda gillade att bli jagade och jaga varandra. =) Så kul vi sprang runt runt. Fast ibland tror jag att Miller var väldigt rädd för mig och jag var det för honom..men men det var sååå skojj!

Mamma och pappa har börjat jobba igen efter semestern och jag måste säga att det är ett himla pusslande. Mamma lämnar pappa hämtar eller tvärtom beroende om mamma jobbar dag eller kväll..men snart börjar mamma på Tunåsen och då blir det mindre kvällspass...så det ska bli så skönt!! Men jag ska inte klaga för idag och imorgon är jag hemma med mamma för att hon har ledigt då hon ska jobba hela helgen.

Jag har börjat pratat riktigt bra svenska=)...Säger flerordsmeningar och förstår det mesta vad man säger åt mig..På dagis frågade fröken om inte mamma och pappa har skavsår i öronen...=) Snart borde vi bli kallade till öronspecialisten som ska kolla efter operationen och om jag behöver göra en ny...

Nä  nu ska jag sova middag och pussas lite med min mamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback