Leon 2 år!!

Leon 2 år den 31/5-2007. Dagen började med presenter, prestenter och en massa presenter i sängen. Leon var helt chockad för han brukar få vakna själv men denna dag var båda mamma och pappa uppe och sjöng vid 07.00. Så knasigt!! Så nöjd över alla presenter!!



Sedan bar det av med tåg till Stockholm för att gå på skansen. Tåg  är roligt tycker leon som glatt tjoade "tuttt tutt" när vi åkte, under färden och vid avstigning. Vi åt lunch på max så leon fick äta pommes dagen till ära. Sedan tog vi och åkte ut på djurgården till alla djuren. Vi såg apor, björnar och en massa andra djur. Leon och pappa åkte flygplan och bilar på det lilla tivolit som finns där. En lyckad dag på Skansen kan man säga..
Kändisar Leon såg: Anja Pärsson, Helena Bergström och Peter Siepen=)

Därefter åt vi middag på en italiensk restaurang med Mammas Kusin Linda. Sedan tog vi tåget tillbaka hem och då var alla helt slut..Leon sov till och med hela natten...Bra sömnpiller!!

På Lördagen hade vi Niklas släktingar, Leif, Ingegerd, Kristin, Susan och sist och minst Anton!  Fick så fina presenter som Leon tackar så mycket för!! Tack tack!!

Söndag kom Tuva med mamma och pappa, för att fira Leon..Leon som säger Tuvas namn ofta och blir jätte glad när man pratar om henne. När Tuva kliver in blir leon så rädd att han springer åt andra hållet. Denna tjej är nämligen lite vild av sig!=)..Denna gång gick det dock ganska smärtfritt, endast en tår från Leon. De lekte för första gången på länge jätte bra tillsammans. Vi hade utekalas i trädgården och åt marängsvicsh.

Niklas är pappa ledig fram till på torsdag sedan börjar han jobba på synsam, Rebecka är ledig onsdag och torsdag denna vecka, Så leon går endast dagis torsdag en stund och fredag. Så skönt att vara hemma och mysa!! Sedan kommer juh mormor och då är leon med mormor och myser.

På Fredag kommer MORA TRÄSK och spelar i Uppsala så då ska våran familj tillsammans med Tuvas familj på konsert utomhus..ska bli så roligt!! Leons favoritband.

Kramar Från Leon, Rebecka och Niklas


                           

Kommentarer
Postat av: Faster Katti

Hej hej Leon!
Vilken härlig födelsedag du verkade ha =) Toppen!
Måste bara berätta att Faster Anna, jag, Kusin Ebbe och vovven Miller kommer till dig vecka 30 - LÄNGTAR =)

2007-06-04 @ 15:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback