En sådan vecka!

Vi har varit så upptagna på den senaste tiden att vi ej hunnit blogga. Förra veckan var mamma på konferans i Södertälje i två hela dagar. Hon blev väldigt bortskämd, med underhållning, mat och dryck, samt hotell med spa anläggning. *skönt att jobba för ett framgångsrikt företag som prioriterar personalvård=)*
Sedan  har vi haft fullt upp med jobb, skola och dagis...eller det var nog inte helt sant. I onsdags var mamma hemma med mig och i Torsdag var mamma och pappa lediga med mig. Så jag var bara på dagis tisdag och fredag. Så skönt. Har verkligen börjat uppskatta att leka hemma med mina egna leksaker.

Dagisbuffe: i tisdags hade vi buffe på dagis. Alla föräldrar skulle ta med sig mat så det räkte för sin egen fasmilj. Sedan så dukade vi upp det på ett buffe-bord och alla fick äta av vad de ville. Så gott!! Mat från många kulturer!
Mamma och en av mina bästa kompisar på dagis, Danni började prata och bytte telefonnummer. Hon var också en ung mamma. Plus att de bor väldigt nära oss, så vi ska hitta på ngt snart
Leon är kortklippt igen, kommer snart bild på det, men nu ska vi spara ut det tills bröllopet!

Blixten!

Nu har jag fått min Blixten i riktigt format. Han är så fin. Fick den av Mormor och Tomas som var här och hälsade på under helgen som var. Vi lekte. Tomas blev min favorit. Ropade på Thomas hela tiden..Mormor var också mysig att umgås med. Så roligt att bli bortsämd. Under måndagen fick jag vara hemma med dem. Vi var ute och gick. 
 

Två Änglar!

Under Alla helgona tände jag två ljus på min altan för min farfar och moster uppe i himlen. Så tittade vi på dem hela kvällen från vårat fönster.