Ojjjj!!

Här är resultatet av våran renovering och orsaken till att bloggen har varit tyst.
http://www.widerlov.se/dyn/,68,.html?object_id=57550&o=w

Vi flyttar till Visby sista vekan i oktober och Rebecka börjar sitt nya jobb 1 november=).

leon moffa vecka, renovering och stök!!

Leon har kommit hem från moffa. Mamma hämtade honom i Nynäshamn då moffa var så snäll och åkte över med Leon. Båtresan hade gått bra trots att Leon börjat hulka lite lätt efter halva resan. Men inge kräka kom..

Leon har inte nämnt mamma eller pappa under sin vecka hos moffa så han har haft det så bra. Moffa hade varit lite trött de första dagarna men sedan hade de blivit lite lugnare. Veckan har varit fylld av bad, promenader och annat skoj. Annelis syster och man var där med husbilen som Leon blev faschinerad av.

Men nu är han hemma igen och guuuddd så mamma har saknat sitt barn...Bilresan gick bra utan kräka denna gång då det blev lite väl mycket av det på ditresan.

På natten kom farmor, Affe och Lisa. Så på morgonen när de sov gick jag och leon på stan och träffade Catty och Pelle över en lunch. Lunchen gick åt till att jaga getingar..Tur att vi hade Pelle med oss.!!

Barnfria veckan har gått åt till renovering...Lite bilder på hur det har sett ut under veckan...ett enda stök!!!!!
Som tur är allt städat nu!!

Renoveringen iform av uppsättning av lister och dörrfoder fortsätter..Mäklare ska kontaktas i veckan för försäljning..

 hallen: målat pelaren vit och bytt toalettdörren. 
 Vardagsrummet: Målat toaskåpet, därav allt tidningspapper på golvet.

 sovrummet: med tvätten hängandes och alla verktyg.

Utan för vårat fönster...massa regn!!

 Här är jag, hemma igen!!!!

KRAM!!

Pappa är i Gbg på konsert Way out west ska se sin Neil Young ikväll!!!

uppdatering!!

Ja vi måste ju erkänna att bloggen har blivit lite glömd av oss. Tiden har gått åt till så mycket annat.. Ska försöka komma igång med bloggandet och försöka uppdatera er lite om händelserna i vårat liv och framför allt Leons liv.

Besökare, ja det är ju sommar och då sätter besöken igång att komma. Vilket vi uppskattar Leon blir alldeles lyrisk av dessa besök...

Först ut var mormor Eivor som kom på besök och var med Leon en hel vecka, så den lille krabbaten slapp dagis.

därefter kom Faster Anna, Ante och lille Ebbe. Det blev bad på fyrishov med leon och ebbe. samt massa mys!!

Förra helgen var Farmor Inga-lill, Affe och hans dotter Lisa..nu är de på cypern men kommer igen en oten visit över helgen som kommer. Leon har varit med dem och badat och Affe fick smaka på våran sons envishet=)

Veckan som var har hela familjen björkelöv varit och lämnat av Leon på Gotland, så just nu i skrivandes stund är han hos morfar och Anneli. Jag hämtar honom i nynäshamn på fredag kväll. Ringde för ett tag sedan och det verkade gå bra några duster hade morfar och leon haft...

lite roligt min son sagt::
Leon är på väg att sparka morfar på benet

L. stannar upp och säger
- nej inta sparka morfar, morfar jätte arg.

L.undrar var mamma och pappa är.
L- var är mamma?
Morfar- Mamma jobbar
L-pappa??
Morfar- pappa jobbar
L-fnyser och går vidare

Jag har väntat med att informera er här på bloggen att vi troligtvis kommer att läman uppsala för Visby.
Jag har sökt en tjänst som verksamhetscehf på gotland och det ser ut som jag kommer att få tjänsten. Niklas håller på att söka jobb. Vi gör denna flytt då vi behöver ett skyddsnät, i Uppsala har vi inga släktingar som kan ställa upp och hjälpa oss med Leon då vi blir sjuka eller annat. Eftersom vi drabbats av sjukdomar har detta tärt på oss och därför har vi tagit detta beslut. Troligtvis blir flytten av i november..återkommer när vi vet mer om detta.


Appropå sjukdom..Leon var sjuk för några veckor sedan och en morgon hade l. en knöl i storleken som ett ägg på halsen. Jag tog han under armen och satte mig i bilen i fart till barnakuten. Där tog de en massa prover och leon fick nålar i armarna. Bland annat borelliaprov samt alla fruktade cancerprover. Proverna visade sig normala och vi fick åka hem med antibiotika samt ett återbesök om tre dagar. På återbesöket hade knölen minksat i storlek. Idag mår Leon bra och knölen är helt borta. Ursch vilken känsla det var!!!

Ja..barnfritt...det är inte så mysigt som det låter...jag saknar Leon så det gör ont och jag undrar i varje minut vad han för nu.. men men skönt är det ju att man bara behöver tänka på sig själv.
inplanerat för denna vecka var, middag, bio, handla presenter till dem som snart fyller år, klippning av båda, samt lugn och ro.

veckan börjar med en trött måndag. Rebecka kommer hem från jobbet och sover. Tisdag rebecka är sjuk med feber kan inte gå till jobbet och inte göra några av de roliga akiviteterna ..


lite bilder:

leon på spaning efter smådjur med burken som han fått av mormor.

leon och mormor på jakt

låtsas glasögon..det är modernt med stora och färgglada bågar
En mysig kväll i varma uppsala
    min nya hobby..