En Tankeställare!!

En liten flicka springer runt sin mamma och säger;
- Mamma, gissa vad, gissa vad!
Mamman blir lätt irriterad och säger;
-Nej, jag orkar inte gissa, gå in på ditt rum.
Det blir tyst en stund och flickan säger; -okej.
Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timma senare och säger;
-Mamma, gissa vad, gissa vad!
Mamman blir mer irriterad och säger;
-Nej, jag vill inte gissa. Gå ut och lek.
"Visst" säger flickan med besviken röst. Hon går ut och leker på gatan.
Hon hoppar hopprep och hennes mörk bruna glänsande hår leker i vinden.
Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.
Hon blir påkörd med bara ett brak.
Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod.
Flickan säger -mamma gissa vad, gissa vad!
Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;
-Nej, jag kan inte gissa vad.
Flickan tar sitt sista andetag och säger;
-Jag älskar dig, mamma.

Ny vecka som lider mot sitt slut!

Veckorna bara glider förbi. Igår var det exakt 4 veckor tills vi flyttar. Spännande men också oerhört skrämande.
Idag ringde jag på en lägenhet till uthyrning mitt i centrum på123kvm. Vi är lite sugen men hyran var hög. Vi ska få se bilder i kväll och pappa ska dit och titta på Måndag så får vi se hur det blir. Inflytt var i mitten av oktober el slutet så det skulle vara bra om vi fick den. Det bästa av allt är att det är ett förstahandskontrakt och att vi får bo där hur länge vi vill.

Leon har varit på dagis hela veckan.. Han har ganska perfekta dagar. Han är ju morgontrött(ärvt från pappas sida av släkten bortsett från faster Anna) så Leon har en seg morgon med pappa och blir lämand på dagis mellan 9-10.00. Sedan en dag på dagis med utflykt lek och mat och så kommer mamma och hämtar starx innan fyra. Sedan blir det mammakväll innan pappa dyker upp efter jobbet vid sådär 18.30 tiden.

På Lördag ska vi ha middag. Maria, johan och Mickis och hennes kille ska komma på middag. Lite som förr fast nu är det ju inte bara studentbrudarna som träffas(när vi läste ssk-utb tillsammans) utan även respektive och barn är med.
Leon och lilleknodden i Mickis mage..

Sedan planerar jag allvarligt att ta mig ut till förrådet med man och barn på söndag för stor rensning av alla saker. Ibland känns det verkligen som allt har en mening. Jag sa precis igår till Niklas att guud vad mycket man kommer att kasta, fina saker som man inte vill ha och så är man för lat att gå och lämna dem någonstans. Idag stannar en av mina afrikanska undersköterskor mig och frågade om jag ska slänga något efter som jag ska flytta, eftersom hon har hyrt en conteiner som ska åka ner till Afrika i slutet av oktober med en massa saker till de behövande. Självklart nappade jag på ideè för hur kul är det inte att rensa om man känner att man gör en god gärning också!!

Ja nu snarkar Niklas och Leon ikapp isängen!!!


Söndagsmys!!

Idag söndag har vi tagit det lugnt på morgonen. Leon och mamma var uppe med tuppen. Kl0615 vaknade Leon och ville mysa framför tv med mamma.
vid 9.00 lagade vi frukost till pappa.
därefter tog vi en promenad till stan där vi möte upp annika och Wågge på en lunch.
Promenaden hem blev en riktig upptäktsfärd med parker och vattenfall.
Sedan svängde vi in på Biotopika och tittade på djur, riktigt fint de har gjort där!!
Sedan blev det hemfärd..Leon ligger nu på balkongen och sover efter denna dag!!
Vila lite sedan blir det att laga isteband och dillstuvad potatis..*smaskens*

hej

Det vare ett tag sedan vi skrev men det har varit så mycket men jag ska försöka uppdatera er.

Lägenheten är såld och vi gick med stor vinst!! så nu betalas lånen av och efter det blir det en fin summa kvar att göra något för. Eftersom ett hus på Gotland får väntacirka en 6 månader. Det gäller ju att vara taktisk med tanke på att huspriserna är på väg neråt och så vill vi förstås hitta perfekta huset för oss!!

Leon slutar på Voksenåsens dagis snart bara 1 månad kvar. Typiskt nog trovs han jätte bra på stor sidan rots att han får lite svartsjuka nyp lite då coh då..Eftersom han har blivit flickornas favorit.

Leon är blöjfri och har varit det snart 1 månad. Så skönt. Fast han använder blöja på natten då han ej har koll på kissandet då. Leon pratar tydligt och hela tiden nu. Igår var han på sitt första kalas det var grannen Erik som fyllde 4 år.

Flytten blir av efter 24 oktober då det är sista dagen för både mig och Niklas på jobbet. så under helgen där flyttar vi men alla våra grejer över havet. *spännande* 
 Jag börjar mitt nya jobb den 4 november och Niklas ska vara pappaledig de första månaderna för att Leon ska känna sig trygg.

Här är en liten bild från renoveringen: