Söndag..snöpromenad med fika upp på berget, snowracer med ville..

Vi har nu kommit in efter en söndag där vi i stort sett varit ute hela dagen. Så skönt! Man kan väl inte säga att vi har haft strålande väder utan en ganska snöig dag men ack så mysigt med en massa snö!!

Morgoren började med att jag fick sova ut ordentligt. Vi 10.00 klev jag upp. Vi bestämde oss för att ta en ute fika trots att snön vräkte ner och solen var gömd bakom molnen. Vi packade varnkorv, kex, frukt och varmchocklad och bar oss iväg med sittunderlag och snowracer. Vårat mål var toppen på berget. Efter en lång stunds klättrande, vandrande över privat mark utan lov och en massa snö innanför kläderna var vi äntligen uppe. Fikan blev kort då det började blåsa och snöa ännu mera. Vi tog oss ner igen med ett skadat knä (Rebeckas) och precis när vi står vi våran dörr kommer ville och Mattias och frågar om vi vill åka kälke.. Ja säger vi men först går vi in och byter kläder och torkar lite grann.
 


Ute igen med snovracer i backen och så kul vi hade. Petronella, Mattias, Ville, Joppe och vi var flera timmar ute i backen och åkte. Därefter fortsatte leken för ville och leon inomhus sos oss. Nu har ville gått hem och vi sitter här och tar igen oss efter en riktigt utedag. Det tom svider sådär mysigt i kinderna fortfarande.

 
Nu piper våran ugn då våran nygräddade ost &skinkpaj är färdig!!

Pussar från ett vinter Gotland!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback