Strandpromenad & hus-spekulanter

Nu är helgen snart över för denna gång..Helgen går så snabbt att man inte ens nästan hinner det man planerat.

Fredag tog vi det lugnt, Leon gick dagis till 15.00 och mamma lyckades ta sig från jobbet vid den tiden så pappa och leon kunde hämta upp mig. Fredagen bjöd på lets dance, Laila bagge är ju hel otrolig på att dansa. Synd att Mojje inte kunde vara med, då vi höll på honom eftersom han bor på Gotland och är Leons favvo.

Lördagen beslöt vi oss för att åka och se oss omkring på denna ö. Vi åkte till Hoburgen som ligger längst norrut. Helt dött var det!! Tillslut åkte vi tillbaka till Visby där vi gick längst stranden och slängde sten. Sedan for vi förbi moffa och Anneli och åt lasagne.

Söndag: Vi har damtorkat, damsugit,skurat och tvättat så nu skiner hemmet. Sedan åkte vi och tittade på hus. Vi står nämligen i tomtkö här på Gotland och det ser ut som om vi kommer att få en tomt i ett nybyggt område. Så vi håller på att titta på lite hustyper. Vi har fastnat för Myresjöhus. Tomtbeskedet kommer senast i mars..åååå vad vi väntar....

Veckan som kommer: Niklas börjar jobba. Leon går dagis, ledig fredag med moffa. Jag åker till Sthlm på fredag.

Lite bilder från våran strandpromenad:

 Leon & Pappa           Leon med mössa som mommo stickat.
Leon som smygit upp en kväll efter nattning...Blir påkommen..Kram & Hej


Tillbaka...

Då var vi tillbaka hemma på Gotland igen. Resan tillbaka gick som på dans trots lite förseningar..men men det får man nog förvänta sig när man tar tåget..Nästa gång blir det flyg!!

Jag (R) har börjat jobba igen och guudd.vad det är mycket. Har tänkt hela tiden fram till jul att det är nu det är mycket eftersom man ska inhandla julklappar ordna personalfest o.s.v men men nu..ja det är semesterplanering inför sommaren, det är anställningsintervjuver och allt där till..Nytt år ny budget att lära sig.....Förhandlingar. planeringsdagar. ja dagarna är fullbokade, Idag var jag trött och hängig och eftersom jag har en viktig förhandling imorgon arbetade jag hemmifrån. Fördelen med mitt jobb..Jag bestämmer själv!!

Niklas och Leon är fortfarande hemma...N börjar obba 14 januari...=) De myser hela dagarna fast de hinner med några fajter per dag.

Leon har blivit så rolig...Idag sa han till mig när vi låg i sängen.
L- mamma jobbar, pappa jobbar och leon går i skola.
R-Men är du så stor att du går i skola?
L- Ja jag är jättestor.(och så sträcker han på sig i sängen)

Leon säger ofta "jag vet" när man berättar något eller frågar en fråga..

När vi vill få honom att göra något som tex borsta tänderna så säger han hela tiden nej tack...nej tack...
så vi har en TROTSIG kille men väldigt ARTIG!!!

Vi har föresten snö...men det är så halt..igår när jag åkte från jobbet gled jag ur en rondell och upp på gräsmattan.* farligt*

Jo...den glädjande nyheten: Leon har slutat kissa i blöja på nätterna utan han kliver själv upp på natten och går på pottan om behovet tränger på.. För er som läser bloggen och undrar varför denna nyhet är så glädjande..så kan jag säga att det är inte så J*vla kul att tvätta lakan och skura sängar varje natt ibland x3..Vår son har nämlgen sen födsel kissat igenom så gott som varje natt ......så ÄNTLIGEN

Tack och hej

 

God fortsättning på det nya året!

Vi är fortfarande i Kiruna...och äntligen börjar vintern att ta ut sin rätt. Idag är det -10grader...igår var det minus -15 på Lombolo.
Jag,mamma är hos mamma på stan medan Niklas och Leon är nere hos farmor på Lompis. Själv har jag varit lite krasslig med hosta och ont i halsen. Lite förkylning blandat med lite hundar är inte att leka med för mig. Vem kan låta bli och klappa de söta...inte då jag...då är det bättre med avhållsamhet.

Vi har hunnit med mycket här i Kiruna...alla släktingar vi träffat så kul att ses....Ebbe som blivit så stor...och bebisen i faster Annas mage...Flera av mina kompisar ska ha barn..så roligt och GRATTIS....jag har väntat länge på denna stund..synd bara att man bor så långt bort..

NYÅRSAFTON firades nere på lompis med familjen från Niklas sida. Riktigt trevligt med singstar och oxfilè...

Snart bär det av till Gotland igen och vad jag har hört skiner solen redan där..=)

Bjuder på lite bilder från vistelsen i Kiruna....mer kommer sen...

  Pappa med Ebbe, Faster Anna med Ebbe och mig.
 En slut riddare som somnat med sitt svärd.
 Leon fiskar med sin fina julklapp..

 Mammas tjejer var på besök + Karros Christoffer...Lille Oscar var med...så söt och gullig!! Här med moster Karro och Chrille.

 Farmor försöker få mig att somna
 Faster Katti på nyår.


 Pappa, Gudfar Roger och Fabbe..


VÅRAT 2008

Januari: Vi blir man & fru i Kiruna Kyrka 26 januari....lycklig dag i livet!! Yngste gästen Oscar som är 6 veckor. (Johannas knodd).

Februari: Mormor fyllde 60 år..tiden går så fort. Marie & PG får sixten....=)

Mars: Ebbe fyllde 2 år, Niklas fyllde men hur många år...ja.....

April: Farmor blir äldre...Våren börjar komma

Maj: Leon blir 3 år. Kalas i Uppsala ett riktigt sommarkalas med värmen.

Juni: Niklas tar optikerexamen..Det firas med pompa och ståt..Familjen Oja på plats i Stockholm. Niklas börjar på Speacseaver i Uppsala

Juli: Morfar fyller 60 år.

Augusti: Mamma fyller år och Faster Katti...Sommar månad då flera från norr kommer till Södern...*mysigt*

September: Faster Anna blir äldre. Regnig månad i Uppsala...Vi skriver kontrakt på att vi säljer våran lya i Uppsala

Oktober:  Packar för fullt och umgås med alla så mycket man bara kan.

November: Vi flyttar till Gotland och Rebecka intar sin nya position som verksamhetschef. Niklas är pappaledig. Leons tremänning Hilma kommer till världen. Oscar & Viktoria blir lyckliga föräldrar och Oliver får börja dela med sig.

December: Niklas får jobb på Synsam som Optiker mitt i Visby. Jul firas med morfar på Gotland..Nyår i Kiruna. Michaela & Peter får sin Kasper på Julafton!!