Första advent fusk & nedräkning!!

Ja som vanligt fuskar jag med första advent och julpyntning..Kan bara inte vänta. I torsdags stod huset färdigt med de pynt som vi har, dock är ytorna och fönstrerna lite större och fler vilket gjorde att övervåningen blev utan pynt=). Funderar på att inhandla något dit upp. Tyvärr är man inte så pigg och det var ett tag sedan jag vistades i affärer, och jag lär inte gör det speciellt mycket. Då jag sist var i affären svartnade det rejält för ögonen...Ursch...eller det gör ju det hemma oxå ibland men när jag är ute bland folk blir det mycket värre...

I tisdags var jag hos hjärtläkaren och hon föreslog att barnet ska få födas med kejsarsnitt om 5-6 veckor och därefter ska vi vänta 1 månad och se om vi kan medicinera hjärtat om inte det funkar så ska de in och bränna i hjärtat. Så jag hoppas att allt går bra och att medicinerna fungerar så jag slipper bränna denna gång.

Nästa vecka på onsdag ska jag till narkosen och barnmorskan för att förbereda för ev. kejsarsnitt. De har varit inne på det tidigare men jag har sagt ifrån. Jag vill inte blir snuvad på den underbara känslan att få vara med om en förlossning...men nu inser jag att för mig är tid viktigt, att slippa må såhär är det viktigaste.

I torsdags var några av mina medarbetare hos mig och överlämnade en blomma och blomstercheckar. =) Jag blev så glad och insåg hur mycket jag älskar mitt jobb och alla omkring mig.
Jag saknar mina äldre...Det är få förunnat att ha så mycket visdom och levnadsöden omkring sig. Alla som jag vårdat eller träffar har lämnat spår i mitt hjärta och format mig till den jag är idag.

Blomman jag fick!

I onsdags kom en adventskalender till Leon som min mamma gjort..den är så fin. Jag förstår nu när hon pratat om att hon limmat fast bitarna i fingrarna. vilket pillergöra men fin är den...Vi längtar så til tisdag då vi får börja...

Nu har Niklas & Leon sång stund med varsin gitarr i handen, så underbart att lyssna på dem.cykeltur till moffa

Idag har jag och Leon varit hos L.moffa. Då Niklas tog bilen imorse så hade vi tänkt cykla dit. Det är väldigt nära, tar normalt cirka max 10 min. Eftersom jag inte får anstränga mig cyklade vi i slowmotion. En dam som var ute på promenad gick om oss.=) Jaja men vi kom fram och det är det viktigaste. Hos moffa bjöds det på lunch och fika. Leon och moffa var ute och lekte medan jag sov lite. Sedan tog vi cykelvägen hem igen.

Väl hemma kom en Älva som ville leka med Leon, så de lekte fram till maten. Nu badar Niklas och leon och jag försöker att vila med två katter hängandes i strumpan.

Imorgon blir det dagis för leon, jobb för Niklas och jag ska vila ordentligt innan jag hämtar Leon.

Eftersom vädret har varit tråkigt under den senaste tiden så har Niklas pysslat inomhus. Här är resultatet av hans arbete och min shopping!!=)

Våran matsal, med den underbara tapeten(som var när vi köpte huset) Nytt är att våra fina matsalslampor komit på plats i taket. Jag har bara haft en hängande där ett bra tag, men nu är de båda på plats.

Våran moderna kristallkrona i hallen.


solen lyser

Idag lyser solen det känns som om man blir 10ggr piggare bara av det. Här på Gotland har det regnat väldigt mycket så när solen är framme känns det lyxigt.=)
Leons dagis har stängd dag idag och vi ska vara hemma han och jag. Niklas är orolig att jag inte ska orka men det har gått bra, kl är 9.00 och vi har fått i oss frukost och L. sitter och tittar tv. Idag hade vi tänkt ta oss till L. moffa och äta lunch och vara ute lite i skogen.

Bebisen & graviditeten: Är nu i v. 30 och bara två veckor kvar tills barnet har goda chanser till att överleva utanför magen utan skador. Förra veckan blev det att åka in till förlossningen och jag blev inneliggande i två nätter då mitt hjärta inta slår som det ska. Nu är jag klassifiserad som en riskförlossning, så jag ska till hjärtmottagningen, narkosen, gynekologen plus barnmorskan på en massa besök inför förlossning. Jag har bestämt att föda vaginalt och inte kejsarsnitt men ifall det behövs har jag också valt att de kunniga ska ta beslutet åt mig. Som det ser ut idag planerar vi det vaginalt men det finns även en bakup plan och hjärtat skulle börja ge upp.

Leon: Är i någon trotsålder som vi missat att läsa på om...När ens barn är över fyra slutar man läsa på och så helt plötsligt händer något och då fattar man inget. Han säger: Fattar du?? (lite så där uppkäftigt ibland. men men annars är han helt gooo...Älskar star Wars & Clone Wars.. Han har börjat uppskatta min farmor väldigt mycket och vill åka till Majsan ofta något som jag och Niklas tycker är riktigt skojj.

Niklas tuffar på med jobb och vardagen med sin jobbiga gravida fru, förutom att man är gravidjobbig så går man hemma hela dagarna vilket gör en till en terrorist. Han är väldigt sugen på att tatuera sig igen. Så vi får se om det blir av.

Katterna växer som bara den och det är bus hela dagarna. Jag jagar dessa små när de biter kablar och försöker hoppa i blomkrukan. Leya är den smarte som gör hyss när hon inte tror man ser och Love är det söte som inte fattar bättre och gör det hela tiden=).  Goa är dem och Leon älskar sina katter. De har börjat vara ute mer och är idag 12veckor.

Rebecka. Finns det inte så mycket att skriva om just nu..längtar till detta är över.


Jag och leon gör läskiga pumpor inför halloween. Totalt kom det 10 monster och ringde på under kvällen. Vi bor på landet men ett väldigt barnrikt land.=)
 Love & Leya    Jag prov kör nya vagnen

Jag och Love myser i soffan inför läggdags.
V.30
Leon & mamma på gotland sommaren 2009

Kram & hej!!


Leons önskelista till tomten

Leon har idag gått igenom en hel leksakssida på internet för att kunna sammanfatta sin önskelista.

* Starwars clone trooper pistol med skumpilar.

* Star wars ljussablar.( de äkta som kommer från märket starwars)

* Tillbehör till briotågbana( Leon har idag bara en bro som är speciell, han vill ha mer till banan.)
* Lego, star wars, police, power miners, city.
* Filmer clone wars.
*Lego city bulldozer


Dessa några av de sakerna som leon är inne i nu.