Livet hos oss!!

Känns som om jag startat de senaste blogginläggen med att det var länge sedan sist eller att jag varit dålig på att uppdatera. Ni som läser bloggen då jag orkar uppdatera, för er är det ingen nyhet att det ibland är lite torka på den fronten. Det är ju inte det att inget händer, utan det är tiden och orken som inte finns.

Uppdatering...
Sommaren 2009 börjar lida mot sitt slut, Vi har haft många besök från hela Sverige och sommaren har verkligen gått snabbt. Under våran semster åkte vi till Kreta med l. moffa och Annelisamt Annelis barn och barnbarn med respektive. Det var riktigt trevligt med sol, bad, mat och trevligt sällskap. Innan våran resa gjorde vi ett uppehåll i Uppsala där vi träffade Annica, maria och Johan. 

Leon växer så det knakar. Han är så stor nu. 4 år och 4 månader. Som en liten människa med egna tankar, funderingar och FANTASI!!!=) Det är ofta man bara står och gapar när han berättar sina historier eller ställer sina frågor. Leon längtar så efter sin lilla bebis. Säger godnatt varje kväll till magen, sjunger och pratar. Leon säger hela tiden att bebisen kommer efter jultomten och att den ska heta bebis!!

Bebisen. Vi har varit på ultraljud och fick ny BF 28 januari 2010. Den rör sig och ser bra ut. Graviditetn har väl inte varit helt komplikationsfri, utan startade med bäckenbottensinflammation och för någon vecka sedan retade bebisen livmodertappen så värkarbetet höll på att starta, men nu är allt som det ska och värkarna har avtagit.

Rebecka jobbar på som vanligt, planerar att arbeta framtill 11 januari. TRÖTT och glömsk. Niklas håller väl på att bli tokig på mig, då jag åkt iväg med bilnyckeln i handväskan och lämnat både han och leon strandsatta i huset=). Sedan hade jag lyckats laga köttfärsås till matlåda dock utan såsen så det blev köttfärs och spagetti.=) Jag kommer ju iallafall ihåg min familj och det är det viktigaste!!

Niklas arbetar på och är väl less på jobbet..eller inte på jobbet utan han har kommit på att han vill vara hemmaman...=) Spelar poker hela kvällarna och somnar ofta i soffan. Det gör inget nu när jag är gravid då jag ofta vaknar av att Niklas drar timmerstockar när han sover brevid mig.

Huset, vi håller fortfarande på att måla huset utvändigt. Vi köpte ju ett nytt hus dock var det endast grundmålat, så nu ska det bli vitt med gråa knutar...tar tid men tänk er själv att måla ett 200kvm2 stort hus som är två våningar...planen är att det ska vara klart innan vintern kommer. Vi har även planterat trädgården. fruktträd, prynadsträd os. v återkommer med bilder från huset invänding och utvändigt samt gården senare.

Nu har vi Göta(n. farmor) och Inga-lill( n. mamma) här hos oss. Göta bor i Tärendö och reser inte så ofta så vi är så glada över att ha henne här. Idag har vi vandrat på stan och fikat. 


Leon åker bil på Kreta
Hela sällskapet, förutom Niklas som fotar, leon och Tuva som leker.
 Leon som hoppar till mamma.
Leon och mamma på restaurang. Niklas med sin kompis thomas som leker i havet. Thomas och Sara var samtidigt på kreta som oss så vi passade på att träffas.

Jaha nu går det tydligen inte att lägga upp bilder...blir error hela tiden...jag får återkomma med mer bilder senare.