i vårat kaos

Nu har Niklas börjat jobba och vi är tillbaka i vardagen..Leon går dagis tis-tors 9-14. Jag och Isabell försöker hitta rutiner..=)

Kaos hade vi igår och även idag. Igår kräktes Isabell medan Leon skällde på mig för att jag inte fick igång ljudet på tvn. Där satt en stressad mamma som varken visste ut eller in. Var helt slut på kvällen då Niklas kom hem.

Idag åkte hela familjen tillsammans till dagis/jobb och en promenad på stan. Jag och Isabell gjorde det sist nämnda. Var minus 12 grader..brrr...så kallt. Ringde tom till mamma och frågade om en bebis på två veckor kunde skadas av att vara ute när det är så kallt..hallååå vad tänkte jag med.. Som om jag aldrig bott i Kiruna...jaja..
Vi var och shoppade lite barnkläder på rea och lite vårnyheter till Isabell och Leon.

Sedan gick vi till Synsam där Isabell fick mat och en ny blöja samt träffa alla pappas goa arbetskamrater. Därefter lunchade jag och Nicke. Sedan bar det av till L. dagis för att sedan åka hem. Väl här hemma bajsade I. 5 gånger.

Nu är klockan 21.00 och Niklas gick precis upp och nattade Leon..vi ligger efter och stressad blir man när man tittar ut genom fönstret och ser att L. bästis sovit i snart en timme. Men men då åker wiggo till dagis innan 7 och leon efter 9 någon gång....Det känns som man aldrig sitter utan bara springer hela tiden.

Leons rum är färdigt och så fint det blev. Återkommer med bilder..

två trötta barn efter en storhandling.
Idag vid middagen.
Leon med sin nya tröja
Blommorna som vi fick från N.jobb, plus att vi fick en super söt body och en bok till Isabell. Visst var det sött med en stor och en liten bukett som sitter iop med rosa snöre..=)Tusen tack!!!

Dagarna rullar förbi...

Tiden går så snabbt...morgon, dag, kväll natt. Vi hinner inte med..

Isabell var vaken till 04.00 med en stackars pappa som vandrade omkring med en skrickande bebis medan mamman sov som en stock. Niklas väckte mig när det var dags för matning. Det måste har varit den lilla magen på gullet som krånglade. Tur att vi har så stort hus att vi andra får sömn trots att Isabell gallskriker

Kl.08.00 så vaknar jag av att Jens & Martin (våra goa grannar som oxå är snickare) pratar i rummet brevid. Jag hör även en glad leon babbla om clone wars. Men jag hör inte Niklas. Vi hade gjort en överenskomelse att Niklas skulle öppna åt dem. Så efter en kvart går jag upp och kollar då sover Niklas fortfarande och det var Leon som hade släppt in dem. Tur att vi har en morgonpigg i familjen som desutom kan öppna dörrar=).

Nu är förarbetet nästan färdigt, Jens kommer och fixar det sista idag. sen får vi se när de sätter upp tapeten. De hade ett annat jobb imorgon så det kanske blir på onsdag om vi har tur.

Idag ska Niklas och spela Is-hockey, något han inte gjort på flera år. Det är Jens som har något veteranlag och de ska lira ikväll. Ha ha...hade gärna velat vara där och tittat men men istället får jag försöka mig på en kväll med två barn.. får se hur det går men det ska bli spännande. Tur att man har en stor och förståndig liten kille som hjälper mig med lillasyster.

Nu är Älva här och leker. Hon och leon ska nu titta film. Ibland har det lite svårt att komma överens då leon är väldigt killig och Älva är väldigt tjejig. Men när de är vänner så har de så skojj ihop. Skrattar som tokar.


Jag har varit på en promenad här i trakterna med Isabell, känner att orken inte riktigt är tillbaka men det tar sig.

Isabell 10dagar
Nerbäddad i vagnen.
I stunden!!

Syskonen Björkelöv

Ja nu är hon äntligen här, våran lilla princessa Isabelle. Född den 8 januari på visby BB, 3235g och 49 cm lång.
Hon föddes i v. 37+0 med vanlig förlossnig men igångsatt.
Hade en jobbig tid(14 dagar) innan hon kom därför beslutade man att jag skulle bli igångsatt.

Eftersom hon är förtidigt född, har vi under den första veckan sprungit på läkarbesök varje dag. Men det har inte gjort något, det viktigaste är att hon mår bra och är frisk!!
Hon är pigg, nöjd och ammas stup i ett.

Hon har brunt hår och mörkblåa ögon. Fast hennes hår ljusnar för varje dag, så vi får se om det blir en liten blondin.

Niklas har varit hemma denna vecka som gått och kommer att vara hemma en vecka till. Tänk hur det ska gå sedan med två barn?!. Hujja vi är ju inte färdiga förrän halv elva på morgonen och då är vi två vuxna som hjälpt åt.

Nä nu tar vi en amningspaus....


Nu är vi tillbaka...

Leon är en väldigt stolt storebror, men förändringen märks ändå på hans humör. Han har väldigt lätt till gråt.
Vi håller på att göra iordning leons rum. Med nya möbler och tapeter. I torsdags var vi och handlade tapeter blå med stjärnor på. Imorgon kommer troligtvis grannarna och tapetserar åt oss. Så sen är det bara att flytta in i det nya rummet. Vi återkommer med bilder från rummet när det är färdigt.

Här kommer lite bilder på Isabell & Leon
första närkontakten

myser men mamma förstör med blixten
Isabell Matilda Björkelöv.