Playdate

Igår hade vi playdate med Leons dagiskompis Isak, hans mamma Gabriella och lillasyster Felicia. De var här från 10.00 till 16.00. Vi hade så trevligt. Vi pratade medan barnen lekte. Känns som vi känt varandra länge. De måste vi göra om kanske en fika eller en promenad till lekparken.

Idag är Leons dagis stängt så vi sitter här och väntar på att Leons bästis Viggo ska komma. De har längtat så efter varandra då det har blivit väldigt lite lek på senaste tiden trots att vi bor grannar. De har varit sjuka i omgångar men men idag då smäller det. Leon har längtat hela gårdagen. 

Imorgon är Niklas ledig och då blir det förhoppningsvis lite utevistelse. idag öse regnet ner så det blir innelek. Det ser ut som om det blir mammalunchträff imorgon, så jag och Isa åker iväg på det en sväng. 

Tänk att man aldrig lär sig, varje år då det börjar bli dags för vårutflykt på dagis tar man fram stövlarna försent som visar sig vara alldeles för små och där står man lika förvånad varje år. Aldrig ska man lära sig att ens barn växer och att det är bra att prova " årstidskläder" i god tid. Så imorgon blir det inhandling av stövlar och galonisar i årets storlek!!! 

Håller också på att titta på jackor till sommaren. Dessa har jag önskat till barnen av mor min när hon kommer ner hit.


Från molo till Isabell & Leon   Så snygga!!

Vi hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback