Mannen som aldrig vill sova

Han är fortfarande vaken och klockan är 20.42...Vi nattar och efter cirka 10 minuter kommer en liten kille tassande ut genom dörren..ibland åkandes på sin polisbil eller med en bok...så ser han så skyldig ut...Det tråkiga med att han är vaken så länge är att man inte kan äta något gott såhär på kvällen som vi gjorde förut... =) Leon har varit på dagis idag och lekt...Tyckte han var så rolig..grät inte ens när jag lämnade honom. Niklas hämtade honom..IMrogon dagis igen och sedsn ledig med pappa...

Niklas har sommarledig..Han gjorde praktiskaprovet idag och tror att det gick bra..så nu är det sommarlovvvv!!!!! Iallafall fram till att han börjar jobba igen...

Rebecka jobbar och jobbar...Har sökt en chefstjänst....berättar mer om den om det går bra...=)...Så spännande.

Snart snart åker vi till gotland och sedan kommer vi till kiruna....Roligt att träffa er alla.

Leon har blivit som som..en människa.....Blivit så stor...Idag har han snickarat i våran garderob med pappa...Har hämtat och lämnat verktyg..plus kastat en massa skräp..förstår så mycket.!


Kramar!


För er som inte trodde att man kan ha två nappar samtidigt!!!

F?r er som inte trodde att man kan ha tv? nappar samtidigt!!!

Leon!

Vi har skapat denna blogg för er som inte kan träffa Leon så ofta som vi skulle önska. Här ska vi försöka skriva så ofta vi hinner och kan om vad som händer i Leons och vårat liv. Leon opererades ju i tisdags 22/5 för insättning av rören, men operationen blev bara lyckad på höger öra. Det är ju vänster öra som han har nedsättning på, men men om två veckor ska vi tillbaka till doktorn och göra hörselprov igen och så får vi se vad som händer.
Leon är ledig hela denna vecka, bara för att vi tyckte så synd om honom, så nu skämmer vi bort honom totalt. Glass äter han ofta och vi leker med honom hela tiden...mamma och pappas dåliga samvete för att vi utsatte honom för den hemska operationen...=)  ... Vi mår nog sämre än vad han gjorde....egentligen så får man gå på dagis redan dan efteråt men....inte Leon inte!=)
Leon har blivit rädd för att somna, så han vägrar att gå och lägga sig. Igår var han uppe till 22.00 och det slutade med att mamma fick lägga sig och sova med honom. Då somnade han fast han höll hårt runt mammas hand. Idag somnade han i fotöljen efter att ha satt på mojje( cd-skiva) på högsta volym...Man kan inte sova när det är tyst och när man ligger i en säng för då kommer farbror doktorn igen och är elak...=)

Vi tycker redan att det skett en förändring efter operationen då Leon pratar mycket tydligare,,,han uttalar en massa ord som fil, bil, slang, flygplan, puss, buss, vatten, glass ++++en massa fler...Han ropar ofta efter mamma och pappa och så springer han och kollar om man inte svarar...Han älskarrrrr Mora träsk!!!! Han hämtar skivan själv och säger "trä" och sätter sig i sin fotölj....så det tackar vi faster Anna för...träsk har räddat oss många gånger....även mitt i natten=))

Nästa vecka blir han två år...så vi tar som förra året tåget till stockholm och skansen..Har blivit en liten tradition...=) Så mysigt förra året, dock njöt väl mamma och pappa mer än Leon, eftersom han sov större delen..då tågresan var så spännande att han blev alldeles trött....Men i år kan nog Leon uppskatta det på ett helt annat sätt..

Nä nu ska jag vila lite innan Leon vaknar för då ska vi ut och leka...17 grader varmt och sol ute=))...så skönt!!
Kramar Rebecka och Leon