OPTIKER!!

Det finns två krav på mig som är barn till en optiker:

1. Att jag ska ha glasögon
2. Att jag ska vara trendig, bära de senaste bågarna.

Därav bär jag de senaste från Gucci  =))

Söndag..snöpromenad med fika upp på berget, snowracer med ville..

Vi har nu kommit in efter en söndag där vi i stort sett varit ute hela dagen. Så skönt! Man kan väl inte säga att vi har haft strålande väder utan en ganska snöig dag men ack så mysigt med en massa snö!!

Morgoren började med att jag fick sova ut ordentligt. Vi 10.00 klev jag upp. Vi bestämde oss för att ta en ute fika trots att snön vräkte ner och solen var gömd bakom molnen. Vi packade varnkorv, kex, frukt och varmchocklad och bar oss iväg med sittunderlag och snowracer. Vårat mål var toppen på berget. Efter en lång stunds klättrande, vandrande över privat mark utan lov och en massa snö innanför kläderna var vi äntligen uppe. Fikan blev kort då det började blåsa och snöa ännu mera. Vi tog oss ner igen med ett skadat knä (Rebeckas) och precis när vi står vi våran dörr kommer ville och Mattias och frågar om vi vill åka kälke.. Ja säger vi men först går vi in och byter kläder och torkar lite grann.
 


Ute igen med snovracer i backen och så kul vi hade. Petronella, Mattias, Ville, Joppe och vi var flera timmar ute i backen och åkte. Därefter fortsatte leken för ville och leon inomhus sos oss. Nu har ville gått hem och vi sitter här och tar igen oss efter en riktigt utedag. Det tom svider sådär mysigt i kinderna fortfarande.

 
Nu piper våran ugn då våran nygräddade ost &skinkpaj är färdig!!

Pussar från ett vinter Gotland!Trött, tröttare och tröttast!

Veckan som varit har gått så otroligt snabbt men har tagit så mycket på krafterna.
Vi har fått snö på Gotland och det gör att man iallafall blir lite piggare.

Fredag efter jobbet åkte jag och Leon till min farmor. Vi hade hämtat fläsknoisette som vi bjöd Majsan på. En riktig mysig fredagskväll. Därefter åkte vi och hämtade pappa på jobbet direkt när vi kom hem somnade mor och son vid 20.00, pappa gjorde ett tappert försök att väcka mig utan resultat. Här sover vi! Inte undra på att jag har känslan at Leon ligger på mig på nätterna. Han gör ju det!!

Idag lördag har Niklas jobbat till kl.14.00. Jag och Leon har städat och tvättat fram till kl.13.00 därefter tog vi en välbehövlig Promenad. Vi gick i cirka 45 min till hamnen där Niklas möte upp oss. Sedan gick vi alla tre och tittade på alla båtar i hamnen. På vägen till bilen stannade vi i en lekpark och lekte sjörövare. Niklas råkade kasta en snöboll rakt i ansiktet på Leon men han skrattade bara..Han är van vid de tuffa lekarna då han är minst på dagis.

Ni har vi lördagsmys med popcorn, lite godis och vatten med sugrör!!


Pappa sover som en stock, han hade så ont i huvudet så han har sovit sen fem tiden.

Puss & Kram från Leon & mamma

Uppdatering....!!!

Vi har varit lite dåliga att uppdatera här. Det har varit lite mycket på den senaste tiden..

Vi har köpt hus...vårt drömhus...Jag hade tänkt länka bilder på huset men efter att vi köpt det så gick det inte lång tid innan de hade plockat bort det från nätet. Jag får beskriva det och fota bilderna jag har här hemma så får ni en liten glimt om hur huset ser ut.  Det ligger iallafall på högklint, cirka 8 km från centrala Visby, Huset är byggt 2007 och är 200kvm. 2000kvm tomt. Golvvärme övre och nedre plan. Bergvärme. Såå fint!!!
Vi flyttar in 1 april=)

 framsidan av huset, fast nu är det gräsmatta framme istället för jord.
Hallen . med trappen upp till höger. Texten på väggen ska bort!!

   Annars har livet rullat på som vanligt. Jag rebecka har en riktig förkylning men den är på väg mot sitt slut bara hosta kvar. Jag har gått 1,5 vecka utan att höra..förkylningen satte sig på hörseln.

Jobbet...På torsdagen hade vi centerpartiet på besök på jobbet. Vi visade dem runt och presenterade stolt våran verksamhet..tror faktiskt att de blev riktigt impade.

Leon hade en dag i veckan då han verkligen inte ville gå till dagis. Han var så trött och låg på golvet och grät när jag gjorde försök att få med honom. Det slutade i att han fick åka till morfar och vara där hela dagen istället för dagis. Tur att vi har moffa nära!!

Niklas har jobbat hela veckan och det börjar ta på honom. Van att vara hemma.. Nu sover han som en liten bebis i soffan.

LÖRDAG: Vi har städat hela huset, tvättat täcken och överdragen. När vi var färdig med städningen tvingade Jag ut alla på en riktig promenad som varade i hela 1 h och 45 minuter. Efter promenaden lagade vi hemmagjord hampis. Nu väntar en myskväll med popcorn, godis och Melodifestival.


Roliga Leon som leker kurragömma med pappa. Först gömmer pappa sig på ett ställe och leon räknar, därfefter gömmer Leon sig på precis samma ställe som pappa gömde sig på....

Mommo har beställt så fina mössar åt Leon.

1. Sådan mössa fast såklart står det Leon på den.
2. Sådan blå mössa fast med en haj på


 

Mamma och pappa ska oxå beställa varsin. Det är mommos jobbarkompis Helena som gör dessa fina mössor.


Puss & kram