familjen prick!

Nu har även Isabell fått vattkoppor, och ni som påstått att det blir lindrigare när de är små har HELT fel. I. har så många prickar och överallt även i munnen, örona, fötterna, ljumskarna och i rumpan. Inte roligt!! Hoppas att det vänder snart. Idag vaknade hon 04.00 och var hur pigg som helst och försökte dra sig mot lakana, antar att det kliade skönt mot kopporna.


Jag har fått öronnflammation och har inte sovit många minuter inatt. N. stannade hemma från jobbet och var med I. och L. det hade varit omöjligt för mig att vara själv. Då jag grinnar så fort jag ändrar lägeshöjd på huvudet. Imorgon är N. ledig så jag får en dag till på mig att bli bättre, men har det inte vänt till imorgon får jag väl ringa vårdcentralen.

På Leons födelsedag hade vi besök av moffa, anneli och gammelfarmor majsan. Sedan hade vi barnkalaset i lördags. 10 st små killar och tjejer som röjde gärnet. Darth wadertårta, kakor, jodamuffins och en hel massa star wars prylar. Barnen fick även kasta vattenballonger på Darth Wader(niklas) även jag passade på att kasta ballonger.=)tihih. synd bara att han inte blev så blöt.


Leon fick så fina presenter. Stort legorymdskepp från mommo, thomas och gammelmormor och gammelmoffa. Kläder från dem med. Han fick en starwarsgubbe från mommo och thomas, vet ej vad gubben heter men Leon hade koll på det. Från moffa och Anneli fick han pengar och en vattenslidebana. Från gammelfarmor majsan fick han en biodlampa som man vevar igång.
sedan fick han en fyrhjuling med hjälm av oss, farmor och affe, fastrarna med familj, mormor och thomas, gammelmommo och gammelmoffa.

Niklas har nu bara 2 veckor kvar att jobba innan föräldraledigheten och semestern. Snart bär det iväg till Norr.=) med dop och kirunafestival samt träffa alla nära och kära. LÄNGTAR

Ibland funderar man på om man har valt rätt plats att bo på. saknar alla i Kiruna väldigt mycket och det hade varit underbart för Leon och Isabell att få bo nära sin mormor, farmor och fastrar samt alla andra goa man har där uppe. Var ringer man när man är trött, arg eller bara vill prata ..jo upp till norr och inget av er kan göra något för att det är så långt till oss. =( Det tål att tänkas på!!

Jo...jag som aldrig missar något...idag hade jag missat I. 5 månaderskontroll med sprutor, så bvcsköterskan ringde hem och frågade var vi var...PINSAMT!!! Inte för att vi hade kounnat gå då vi har vattkoppor men vi hade ju kunnat avboka. jaja vi har gått där länge så hon vet att jag inte är en sådan som missar!! Det är även Leons sköterska.


Kommentarer
Postat av: Maria

Fin blogg, fint hus, fina barn!

Hoppas allt är bra med er där nere på gotland! Förstår att du saknar alla i kiruna, det gör jag med och jag bor bara 40 mil bort!

Kram på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback