Världens sämsta bloggerska

Jag tar då hem priset som världens sämsta bloggerska just nu. Har inte haft lust eller ork att blogga, men känner nu att lusten börjar komma tillbaka samtidigt som vi går mot ljusare tider.
Vi på Gotland har haft en riktigt snöig vinter och den verkar aldrig ta slut. Idag har vi varit ute och åkt snowracer med Leon och Isabell fick sitta i vagnen då hon har varit sjuk hela julhelgen.

Isabell fyller snart 1 år och har nästan börjat gå. Hon står en lång stund utan stöd och tar några steg. Hon har dock fått en dålig vana att slänga sig mot en då hon tycker det är såå roligt. Det kommer inte att vara så roligt då vi inte hinner fånga henne. 6 Tänder har börjat visa sig och hon dreglar som bara den. Det bästa hon vet är när storebror visar henne lite intresse eller att kasta sig i storebrors lego.

Leon är en glad liten kille som är förbaskat rolig och lillgammal. Hans kommentarer eller kärkeksförklaringar går inte att besriva i ord. Han älskar att spela tvspel och att leka med lego som han har i massor.

Ja med oss vuxna är det bara bra. Jag jobbar och Niklas är föräldraledig fram till april sedan blir det inskolning för Isabell. Kan inte fatta att hon redan ska börja dagis eller ännu mindre fatta att Leon ska börja 6-års efter sommaren. Helt sjukt vad våra barn växer.......

Nä nu bjuder jag på lite bilder..

Isabell i min päls som jag hade som liten=) we love Pink!!!=)
 Barnen utanför huset.
 Love & Leon

JULBADET!! Leon blir väldigt arg på Isabell när hon sticker ner sin hand i hans vatten. L- Isabell du har eget vatten!!.

PUSS & KRAM


Kommentarer
Postat av: Anna

Fasters vackra stjärnor!

2010-12-31 @ 11:02:28
Postat av: Linda Öhman

Åhhh vad roligt att se bilder och höra hur ni har det!! Stor kram till er alla!

2011-01-04 @ 09:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback