Bad i leonspool med vänner och kamera på vift

Leon har däckat av dagens bravader och jag(R) sitter och gömmer mig på övervåningen medan mamma städar. Ska alldeles snart sätta fart med städning av toaletten på övre plan och lite damsugning.

Niklas har målat huset hela dagen medan Leon har börjat dagen med lite innelek hos Älva(granntjejen) sedan blev det badning i poolen med Älva och Wiggo...så söta de är!!

Tur att vi har Martin(Älvas pappa) som har lösning på det mesta, så vi fick både luft i poolen och sedan vatten=) *amatörer*

Kameran är på vift så jag har inte kunnat fota några bilder...den är bara borta...så jag ska gå på kamerajakt i huset idag.

Nu ska jag lägga leon i sin säng och sedan ta tag i städningen. imorgon är det jobb fram till lunch sedan bär det av till barnmorskan för koll...Ha det gott!!!

måla huset eller åka och bada???

Klockan är nu strax efter 07.00, Leon har varit morgonpigg de senaste månaderna. Det spelar som ingen roll när han går och lägger sig, han vaknar ändå tidigt. Mkt har nog att göra med att det är så ljust och att solen skiner tidigt på morgon..attans att det ska vara så fint väder!!

Idag blir det antingen att gå och bada men pappa ska stanna hemma och måla huset...stackarn....=9

Återkommer med lite bilder från stranden....

Nu vaknar mommo!!

Fy vilken skam.....

vi är världens sämsta på att uppdatera...försökte dock göra en uppdatering för någon vecka men det slutade med att det blev error och hela mitt inlägg försvann. Blev så arg att jag inte orkade skriva om..Men idag har jag ny energi.


Vad har hänt sen sist??

Leon: Har fyllt 4 år, han hade ett jätte stor kalas med cirka 40 gäster totalt. Som tur var det varmt och soligt så vi befann oss i trädgården. Jag och Niklas var helt slut efter kalaset. Leon njuter av att vara gotlänning, med närheten till havet och släktingar. Mycket handlar nog om att vi köpt huset, det är enorm frihet när man har barn.
Världens goaste!!

Huset. Vi flyttade in 1 april i detta gudomliga hus. 200kvm2. Ljust fint och allt är nytt=). Stor tomt. Vi har börjat måla huset och det kommer att bli vitt med gråa knutar. Granne med vårat hus ligger wiggos hus. Wiggo är 4 år och går på Leons dagis i innerstan(vilken lyckoträff). De fann varandra snabbt.
Huset
Rebecka & Niklas jobbar på som vanligt. semestern är först i augusti så det blir att kämpa på ett tag till. Sedan blir det lite stockholm och lite grekland.

Vi har haft besök av Leons farmor, Affe och Lisa och just nu har vi Leons mormor och Thomas på besök...så roligt att träffa alla.


Leon ska bli storebror...Vi väntar smått och har Bf i januari. Vi längtar så alla 3.

Kramar från oss!!