Fy på oss!

Ja ursch vad dåliga vi är på att blogga..men eftersom vårat liv har varit turbulent på senaste tiden så är vi väl förlåtna. Ska försöka sammanfatta tiden som varit med lite ord och bilder.

GOTLAND: Leon och mamma åkte till Gotland där morfar och Anneli bor för att få lite semester, Mamma har ju varit sjukskriven i fem veckor och eftersom inte sjukuset hade ngt för sig med henne en av veckorna så åkte vi iväg för att vila upp oss. Skönt var det. Leon fick leka i skogen vilket han älskar. Kastade sig i mossan och sökte efter kaninerna med morfar. Åkte båt som leon tyckte va så roligt!! Morfar var så gullig att han tom åkte med i båten för att hämta oss i Nynäshamn och med oss från Visby till Nynäshamn, Ifall jag inte skulle orka vara med Leon själv under båtresan,

SJUKDOM: Ja ni som kanske inte har hört undrar väl varför jag inte orkar åka båt med mitt barn, Jag har fått en skada på mitt hjärta till följd av en hjärtmuskelinflammation. Så nu äter jag vissa hjärtmediciner och får vara försiktig. Eftersom man inte riktigt vet vilka skador som jag fått så utreds jag fortfarande av labbet. För ett tag sedan var jag så dåligt att jag inte orkade stå på mina två ben och låg på övervaksavdelning på hjärtsidan. men nu mår jag mycket bättre. Även fast jag känner mig super trött efter jobbet. Jag har börjat jobba igen, så roligt. Jag träffade iallafall en massa kändisar från dokumentären "sjukhuset" på trean och jag fick mat serverad.=)

JULEN: Julbak har vi pysslat med, både lussekatter, bröd, nonstopkakor, kolakakor och pepperkakor har jag och leon bakat. De två B:en som Leon gillar BAKA och BADA. Sätter ut ngn bild från julbaket. Mormor Eivor kom och var med oss här i Uppsala hela julen. Vi blev kvar i Uppsala denna jul oxå, eftersom jag tagit semester i januari och åker upp till Kiruna så får det räcka. Det blev jobb på julafton fm för mig men när jag slutade så blev det firande.
Tomten: efter maten gick jag och Leon ut för att se om tomten var på väg, Niklas som då klädde ut sig till tomte kom sedan ut och mötte upp oss. Leon blev jätte glad av att se tomten och sa kom. Vi gick in och hade julklappsutdelning, Leon hjälpte tomten med paketen. Efter varje paket han fick så sa han tack så mycket! Artig gosse!!

Tack för alla underbara julklappar de var underbara!!

BRÖLLOPET: Snart blir det av bara 4 veckor kvar juh. Allt är nästan klart!

LIte bilder på några av julklapparna jag fått.

Jag har varit ledig jätte mycket från dagis så nu längtar jag dit, ska börja den 2/1 igen och sen går jag tre veckor sedan har jag tagit semester igen i två veckor. Blir inte mycket dagis för mig, men det ska bli så skojj att åka till Kiruna så det gör inget.

Eric min syssling var på besök. Jag var så snäll. Kramade och pussade på honom. Mamma blev så bebissjuk så det fanns inte, kan ju ha varit att Eric blev väldigt fäst vid mamma min, inte vill hon erkänna att det kunde bero på den röda tröjan hon bar.=)

När leon sov idag var jag tvungen att gå in och byta blöja för att han inte ska kissa igenom. Då ropar han efter Oliver. Ja de svart gröna sakerna som man förtär. Det är en av Leons favvosar. Äta oliver...men jag tror att han drömde om dess oliver för han somnade om.
      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback