Myslördag i sunnersta!

I lördags var hela familjen i sunnersta och grillade korv och lekte. För er som inte vet så är sunnerstaåsen ett helt underbart frilufsområde, man glömmer helt bort att man befinner sig i stora staden Uppsala. Man kan hyra kanot och på vintern är det en liten skidanläggning där. Helt underbart ställe!

Söndagen gick till ikea och till renoveringen. Snart snart är det färdigt i hallen och då tar vi ett brejk på ett tag innan vi orkar fortsätta med renoveringen av resten. Vi har planer att till nästa sommar lägga nytt golv i vardagsrummet, tapetsera, elementskydd och nya möbler till rummet förstås.
Sedan blir det byte av golv i toaletten och trätak med inbyggda spotlights. samt nya skåp dit. Sedan blir det byta av tapeter i köket. Nu låter det som om våran lägenhet är i behov av en renovering men så är det inte eftersom den renoverades år 2004. Så allt är väldigt fint vi vill bara ha det på vårat sätt!!

Leon han trivs på dagis och imorgon ska Catty hämta honom,(mammas kompis) vilket han tycker är jätte roligt, då de två bara hittar på en massa bus. Catty tycker att det är skoj att prova på alla metoder som hon lär sig i skolan på våran lille son Leon. Hon läser nämligen till förskolelärare.

Mormor kommer på torsdagkväll, så vi längtar till dess. Dessutom har morbror Petter varit här söndag -måndag och det gillade vi väldigt mycket. Vi är bortskämda med besök!!Helt underbart!!
Kramar från oss i ett 20 gradigt Uppsala 

Kommentarer
Postat av: Faster Katti

Jag skickar massvis med kramar till Er tre. Saknar Er helt otroligt mycket ! Säg till om ni behöver hjälp med el-renovering, jag behvöer öva =P Kramar!!

2007-10-03 @ 19:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback