Gotland!!

Hej!!

Nu är vi öbor. Vi bor  strax utanför Visby cirka 2km precis invid havet i ett nybyggt radhus på 122kvm.
Det är så fint här.
Leon är hemma med pappa och ska var det till efter nyår. De myser om dagarna och leker med barnen på gården. Wille som har anknytning till Kiruna, hans pappa kommer därifrån och Max som är hel gotlänning.
Mamma jobbar på för att lära sig allt som hennes nya jobb innebär.
****************************************************************************************************************************************

Leon har 1 december börjat på dagis Ratatosk, som ligger innanför ringmurarna. Inskolningen går bra och det är skönt att inte ha så bråttom. Eftersom Niklas börjar jobba först efter nyåret, är de hemma vissa dagar och på dagis halvdagar.

Niklas kommer att jobba som optiker på synsam här i Visby och jag jobbar som verksamhetschef på ett äldreboende med 50 platser och ungefär 65 anställda. Riktigt trevligt boende, men det är mycket att sätta sig in i. speciellt nu när det är juletid= anhörigträff, jullunch, adventsfika, luciafirande, julklappar, personalfest m.m jag längtar till början av nästa år då det börjar lugna ner sig lite.

Jag åker på nsdag till sthlm på julbord och möte skönt att komma bort från arebtsvardagen en dag, eller jag ska väl inte klaga jag har varit i sthlm tre gånger i jobbet på 1 månad..och mer lär det bli i framtiden.

*****************************************************************************************************************************************

På fredagen bjöd dagiset på luciatåg och leon skulle vara bajskorv men mamma tyckte att det passade bättre med tomte. Jag och Niklas satt fint på bänken och väntande..vi kom på två saker
1. vi hade glömt kameran..vilka föräldrar vi var..alla andra hade ju kamera....typiskt.
2. Vi skulle ha frågat morfar om han ville vara med och titta...så många mor och far föräldrar...
mtt i våra tankar kring allt vi glömt kommer fröken med en liten Leon som söker sin mamma och var ledsen..
så Leon tittade på luciatåget tillsammans med mamma och pappa.Vi bor bra nu, förrutom att vi har grannar som inte riktigt är friska...poliser dessutom...men men vi hyr bara och nu har vi äntligen hittat ett hus som har potential. Behöver renoveras så det ska vi fixa om vi får det...just nu över helgen har vi det vinnande budet men men vi får se på måndag...Annar är det bara ut och leta igen!! vi får se..

Vi sätter ut lite bilder på radhuset med vår nya soffa och nya matbord (Tack mormor Inga, morfar Sixten och Mamma Eivor för julklappen).

Lite bilder på Leon och ville och från omgivningen här omkring. Vi har faktiskt haft snö men nu är det inge snö.men ack så julmysigt i denna fina stad.

Niklas har bakat lucekatter idag...jättegoda..Leon var med och bakade och gjorde bajskorvar..hmmmm...undra vilken ålder vi är på väg in i..=)

Kramar från oss!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback